søndag 25. april 2010

En vårhelg som hadde alt


En vårlig, koselig, kreativ og sosial helg er over. Denne helgen hadde alt for meg. Masse av de tre herligste små menneskene jeg vet om, og en større men fremdeles aldeles herlig! Masse haging, masse fuglesang, litt skaping, storfangst på loppemarked og litt fest.
Jeg opplever at det er en revolusjonen på gang utenfor vinduene mine? Knoppene sprenger på over alt på trærne, små spirer baner seg vei opp av bakken og fuglesangen er intens. Det må nytes!
Selv tar jeg jo kaffekoppen med meg ut og setter meg på en benk i hagen så ofte jeg kan. Ofte blir jeg ikke sittende lenge før jeg tar i en spade og graver litt, eller rusker opp i et bed. Det vil si, de fleste gangene jeg reiser meg er det en som vil ha fart på husken eller en nese som må tørkes... men jeg prøver å leve med våren.
Har du tid til å leve nå?
PS! Jeg skal vise bilder av fangsten på loppemarkedet en dag snart, men jeg fikk ikke kameraet og PC-en til å samarbeide i kveld.

1 kommentar:

Glassveranda sa...

Åhh så herlige sommerbilder!! Gleder meg så veldig, veldig til det begynner å blomstre i hagen igjen, det snødde til og med en av nettene sist uke! :S Men våren vinner nok til slutt i år også ;))

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.