fredag 28. mai 2010

Ny blogg: Dorothea


Jeg har tidligere røpet at jeg skulle starte en ny blogg, og nå er vi i gang med bloggen til Dorothea interiør & klær.

Dorothea er en familieeid bedrift og består i dag av butikkene på Vinterbro senter, Triaden på Lørenskog, Mosseporten, og fra august på Holmen senter. I tillegg har Dorothea en outlet på Fagerstrand på Nesodden.


Visjonen til Dorothea er Velkommen til et eventyr!


Butikkene er virkelig et eventyrlig univers av klær, sko, interiør, møbler, tapeter, gaver mm. Målet er at enhver kvinne skal kunne føle seg som en prinsesse i dette eventyret,


og når du kommer inn i butikkkene vil du oppleve det.Den røde tråden er rustikk, nostalgisk og romantisk stil. Min erfaring er at kvinner med svært ulik smak finner noe etter sitt hjerte hos Dorothea.


Jeg er utrolig glad for å ha blitt en del av Dorotheafamilien. Både familien som står bak, alle de skjønne jentene som jobber i butikkene, og konseptet er helt etter mitt hjerte! Jeg opplever at de har en sann og ekte glede av å gjøre verden vakker, og av å hjelpe kvinner å finne den skjønnheten vi alle har.

Du finner bloggen her http://www.dorotheas-eventyr.blogspot.com/. Vi er også på facebook. Der finner du oss ved å søke på Dorothea.
Bildene i innlegget viser smakebiter på klær, interiør, tapeter, møbler mm som Dorothea har i sitt sortement. Utvalget er stort (Butikkene er 500kvm)!

8 kommentarer:

Guttemamma sa...

hei du!!

www.guttemamma3@gmail.com

klem

Landcharm sa...

Hei! Jeg skal følge med, for det er en eventyrbutikk. Masse fint tøy som frister... Ønsker deg en fin helg.

Det lille huset med druehagen sa...

Heisann. Så spennende!! Her må jeg innom ofte!
Ha en flott kveld videre.
Hilsen Gro-Beate

My New England Dream sa...

Så spennende! Denne bloggen må jeg sjekke ut:)
Ha en fortsatt fin søndag!
Klem AG

Inger sa...

Lycka till med Dorothea och 'Louise Odier'!

Tonerose sa...

oj, så spennende! Må nok titte innom via linken din ja!! :o

¨fruTicosus¨ sa...

Jamen var det mye fint i den butikken. Skal vise den til dattera også. Gøy med tapeter fra Eijffinger - det har jeg på badet. Nydelig blogg du har, forresten.
Ha det fint! Hilsen ¨fruTicosus¨

Maliva`s verden sa...

Hei...så spennende. Da må jeg inn å ta meg en titt. Hvis du sjekker nettsiden til Grete Torpen....provence-feriehus.no tror jeg hun kan hjelpe dere. Lykke til;o) Klem