torsdag 13. mai 2010

Blått så langt øyet rekker

Jeg har blitt så veldig glad i blå nyanser, og for noen dager siden hentet jeg en sinkbalje full av disse i hagen til en venninne. Er de ikke skjønne? Jeg bruker de som bunndekker et sted hvor det er vanskelig å komme til med gressklipperen.
Foto: Nooriamannen

10 kommentarer:

Mariann sa...

Nydelig blåfarge på den. Kjekt at den blomstrer så tidlig.

Hulda sa...

Nydelig, liten blomst, sikkert veldig fin som dekkplante. Den sprer seg nok godt også. Veldig fine hagebilder i innlegget under, ser vi har nesten like hagemøbler. :)

Blått til lyst sa...

Tenker det er gravmyrt (?)
Vi har den også som bunndekkende plante, og den har vokst her siden 1908. Veldig vakker - lykke til med plantene dine! :)

Nooria sa...

Gravmyrt er nydelig, men dette tror jeg er Forglemmegei.

Har en drøm... sa...

Nydelige! Jeg elsker blått jeg og, og det er så fint med blå blomster sammen med sink ♥
Herlige bilder!

Klem Line

Drømmen om en Romantisk Hage sa...

Hei:)
Som du er eg veldig glad i blå blomster. Har også laget en fotomontasje med denne blomsten som er så nydelig! Eg meiner at den heter vårkjærminne. Har lagt meg til som følger.
Klem,
Catharina

Maliva`s verden sa...

Hei...så gøy at mannen din har falt får vårt favoritt feriested da. Jeg tror ikke dere blir skuffet....så jeg håper dere får til en helg evnt.lengere opphold. Kan tro jeg gleder meg til å legge ut reisebrev mens jeg er der nede...våkne opp til duften av nystekt brød, ta et morgenbad før vi tusler på markedet...så en laaang dag på stranden før vi lager oss et godt måltid med de beste råvarene kjøpt på markedet....og et glass rosè til...ja det livet er meg kan du si. La meg få høre mer om deres planer da...I mens får dere ha en super fin 17.mai-helg. Klem fra M-L

Kristin sa...

Så koselig du fannt meg:-)
Jeg ahr vært innom deg noen ganger!!
Jeg har også interiørblogg, se gjerne innom den også;-)
Du har veldig fin blogg, tar nydelige bilder. Ok at jeg linker deg?!
Riktig god 17.mai-helg
K

Kristin sa...

Hei igjen!
nei, er ikke fra Lofoten. Men, jeg har en tante som er gift og har bodd der i en mannsalder snart:-)
Har vært der med ujevne mellomrom, for å si det slik, opp gjennom barndommen. Blir mindre når man vokser til får egne barn osv. Nå var det 11 år siden sist jeg var der. Nordnorge er nydelig, liker "folkeslaget" og den direkte, men godslige tonen dere nord`inger ofte har! :-)
Sørvågen er en perle, men det ble alt for lite sett seg omkring denne gang. Var der hovedsakelig for å lære meg om keramikk!!
ha det fint så lenge
K

Kristin sa...

...ja det er fioler jeg mener. De små:-)
K