tirsdag 29. desember 2009

Jeg fant skatten II

Foto: Nooria

I dette innlegget viste jeg dere skatollet som jeg kjøpte på en bruktbutikk i Sverige. Oppussingen har lenge vært påbegynt, og det er enda ikke ferdig. Men den som var observant, kunne se skatollet i forrige innlegg. Foreløpig ser det altså slik ut:

Foto: Nooria

Dekoren på skuffene er ikke ferdig, og i tillegg må jeg pusse ned både store og små skuffer for at de skal kunne åpnes og lukkes lett. Til slutt skal jeg feste på igjen alle knotter.

Jeg har malt skatollet i fargen isvann. Skuffene er egghvite og dekoren på skuffene er gullfarget. Noe av dekoren er også isvann. Jeg har planer om å behandle skuffene slik at dekorelementene er mye mer utydelig, men jeg har ikke bestemt meg helt for om jeg skal pusse dem eller male over med vannuttynnet hvitmaling. Noen kreative forslag?

7 kommentarer:

Hilsen fra landet sa...

Fantastisk! Og utrolig moro å følge med på prosjekter og oppussing synes jeg - stas å dele med andre og fange opp innspill og erfaringer. Ønsker deg et riktig godt nytt bloggeår!

huset på øya sa...

ja "jul i blåfjell" er litt magisk for meg også :)

Kjempeflott skatollet var blitt. Føttene/bena var så utrolig vakre!
Heldige deg som har en slik skatt. Tør ikke komme med noe kreative forslag på skuffene. klikket på bildet for å se det større og det så jo veldig bra ut!!

Ønsker dere fine romjulsdager. Vibeke :)

Marie sa...

Vad fin den blev, alltid lika roligt att se före och efterbilder, vilken förvandling!

Tack för din snälla kommentar hos mig, blev så glad!

Önskar dig ett Gott Nytt År!

Kram Marie

Trines Hus og Hage sa...

Hei Nooria!
Takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Skjønner du har vært med meg lenge, veldig koselig å høre det.
Jeg synes skatollet ditt var kjempefint! Synes det var så lekkert når de fine buede skuffene syntes da du viste det åpent også, jeg. Den julepyntede stua di så nydelig ut, stemningsfull. Og bildet av deg som tente lys, var også så fint og stemningsfullt det også.. Jeg er så hjertens enig med deg at det å ha gode venner beriker livet veldig!!!
Ønsker deg og dine et riktig godt år i 2010!
Klem Trine

Unknown sa...

Hej kära du!!

Va kul att jag kunde inspirera dig!! Det glädjer mig!! =)

Vilken fin blogg du har...sååå kul att hitta hit!! =)

Önskar dig all lycka och välgång inför det nya året!! Njut å va gla!!

kramar Malin ♥

Randi sa...

Heisann !!
Å tusen tusen takk for dine fine ord til meg,så kjekt!!
Å du verden for ein fin blogg du har,å ikkje minst super fint hus!!Kjekt du tok turen på besøk til meg så eg kan få treffe deg igjen;)!
Å no vurderer eg sterkt å best.meg ein kjole hos deg??Syr du,å er det kva slsgs helst som kjoler eller?:o)Spør sikkert dumt eg...sukk!
Men eg vil no ønske deg EIT GODT NYTT ÅR,MÅTTE DET BLI FINT!!!
Nyttårsklem frå meg,Randi

Maliva`s verden sa...

Hei du vakre...takk for hyggelige kommentarer du legger igjen hos meg. Nå har jeg endelig fått tid til å kose meg med innleggene dine siden sist jeg var innom. DU har virkelig sansen med å lage god stemning rundt deg...og skatollet ble jo kjempelekkert da. Ønsker deg og dine godt og spennende nytt år...så sees vi neste år:o) Nyttårsklem fra Maliva