tirsdag 5. oktober 2010

Et gutterom utvikler seg


I dette innlegget fortalte jeg om gutterommet jeg lagde i sommer til eldstemann på syv. Det tar gjerne tid fra jeg begynner på et prosjekt og til det nærme seg noe som ligner på ferdig. Saken er den at jeg deler opp store prosjekter i små biter for i det hele tatt å få dem gjennomført. Det er min erfaring og filosofi, at bare man tenker på noe man ønsker å få til som mange små deler, så får man et resultat til slutt.

I sommer malte jeg rommet, flyttet inn seng, hengte opp to hengestoler og noen enkle hyller. Hyllene lagde vi av grovhøvlet panel som jeg lot ligge ute i regnet noen dager, før jeg beiset dem med fargen drivved og Nooriamannen skrudde dem opp på veggen.

Senere på sommeren var vi så heldige å bli invitert med på hytta til gode venner i Telemark, og på turen fant jeg dette pidestallskapet som nå tjener som klesskap.

Det så ikke helt sånn ut da jeg kjøpte det, men jeg har malt det i fargen egghvit. Jeg er kjempefornøyd med dette bruktfunnet. På denne turen fant jeg fine beslag til skapet, men jobben med å skru dem på er en liten del jeg enda ikke har tatt tak i ;-). En annen ting som gjenstår er å beise tallerkenhyllen jeg kjøpte på loppemarked for et par uker siden og skru den opp. Den skal også ha fargen drivved... ja og så skal den tjene som bokhylle.

Vi blogges!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ser jo ut som filosofien din virker også Nooria :)
Rommet blir jo kjempefint!
Jeg malte også pidestallskapet mitt egghvit i sommer, synes det ble mye finere enn trehvit ;)
klem Laila

Li sa...

Så flott rommet blir! Herlig klesskap, og tøffe detaljer... Har gutt selv, og regner med å gjøre noen endringer til neste år. Flott inspirasjon å finne her! :-)

Ha en hyggelig tirsdagskveld!!

Li/Småtingene

minishabby sa...

Gutterommet blir jo kjempeflott! Nå har jeg ogs fått opp øynene for den beisen. Likt hyllene kjempegodt og måtte vise dansken her at sånne vil jeg ha ute på spiskammerset;)
Går det bra med produksjonen om dagen da?
Ha en fin kveld videre.
Klem fra meg!

Hulda sa...

Virkelig et sjarmerende gutterom. Så vakre detaljer du har der, og fine møbler. Falt for de putene i lin med tall på, så tøffe! Likte også veldig godt skapet. Nydelig!